Pachový odpuzovač kun na půdu i do auta

Řešíte, jak se zbavit na kuny na půdě, nebo jak vypudit kunu z motoru Vašeho auta? Pokud ano, je tento článek věnován právě Vám. Způsobů, jak se zbavit kuny máme hned několik, dnes se ale budeme věnovat pachovému odpuzovači kun, který patří mezi nejúčinnější metody a těší se velké oblibě nejen kvůli jeho vysoké spolehlivosti, ale také dobré cenové dostupnosti, kterou dnešní trh nabízí. 

jak-se-zbavit-kuny

 Co je to pachový odpuzovač?

Jedná se o balení se sáčky, které jsou naplněny tepelně upravenými chlupy různých psí plemen z vybraných psí salónů. Chlupy jsou obohaceny o odpudivý zápach, a navíc jsou ošetřeny voskem, které prodlouží jejich pachovou účinnost na 3 - 6 měsíců. 

Jak pachový odpuzovač kun funguje? 

Pachový odpuzovač kun představuje osvědčený a spolehlivý prostředek k ochraně před kunou a dalšími druhy zvířat.  Pachový odpuzovač kun stačí umístit pod kapotu vašeho vozidla, na půdu, do podkroví nebo do sklepa vašeho domu. Pachový sáček vytvoří tak účinnou ochrannou bariéru. Kuny mají velmi citlivý čich, a tak se místu kde se pachový odpuzovač kun bude vyskytovat budou obloukem vyhýbat.

Výhody pachového odpuzovače

  • Okamžitý účinek - Pachový odpuzovač kun se vyznačuje okamžitým účinkem, pro zachování účinnosti je však třeba pravidelné aplikace.
  • Cenová dostupnost - Odpuzovač kun je cenově velmi dobře dostupným produktem, který vyřeší problém jak se zbavit kuny v řádech stokorun. 
  • Flexibilní využití - Odpuzovač proti kunám lze využít jak v domácnosti, tak pro ochranu vašeho vozidla. 
  • Snadné a praktické použití - Žádná instalace, odpuzovač kun stačí rozbalit a umístit. Každý sáček v balení je vybaven šňůrkou, díky které ho můžete kamkoli zavěsit nebo přivázat. Součástí balení jsou i štítky, které připevníte k sáčkům a poznačíte si datum umístění, díky kterému budete přesně vědět, kdy je potřeba provézt aplikaci znova. 
  • Ekologický produkt - Pachový odpuzovač je přírodním produktem, který nezatěžuje životní prostředí. 

 

Vzhledem k jeho rychlému účinku, cenové dostupnosti a ekologickým vlastnostem je pachový odpuzovač kun ideální volbou pro ochranu před nežádoucími kunami. Nenechte si ničit Váš majetek a vyzkoušejte tento osvědčený a efektivní prostředek, který Vám poskytne klidné spaní a bezpečí pro Váš majetek. 

 

  SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY