Odpuzovač myší: Řekněte sbohem hlodavcům!

Myši, malá nevinně vypadající stvoření, která mohou způsobit nemalé starosti v našich domácnostech. Zanechávají nečistoty, kontaminují potraviny a přenáší nemoci. Naštěstí jsou tu moderní technologie a zařízení, které vyžene hlodavce z našich domovů a zamezí jejich návratu. Řeč je o ultrazvukovém odpuzovači myší. Pokud řešíte, jak se zbavit myší v domě, nebo jak se zbavit myší na zahradě, ultrazvukový plašič myší je skvělou volbou. Ultrazvukový plašič Vás zbaví nejen myší, ale i hlodavců jako jsou potkani, krysy nebo rejsci. Odpuzovač hlodavců si hravě poradí i s kunou a lze jej využít ve vnitřních, tak venkovních prostorech.

odpuzovac-mysi-do-textu-2

Co je odpuzovač myší a jak funguje?

Ultrazvukový odpuzovač myší je moderní zařízení, důmyslně navrženo tak, aby pomocí ultrazvukových vln vydávalo zvuky, které jsou pro hlodavce velmi nepříjemné a není tedy možné, aby se v jeho blízkosti zvíře zdržovalo. Tyto zvuky jsou často pro člověka obtížně, nebo málo slyšitelné, nemusíte se tedy bát, že by Vás plašič myší rušil.

 

V čem je odpuzovač myší jedinečný ?

Ultrazvukový odpuzovač má naprogramovanou automatickou změnu kmitočtu, aby si škůdce na zvuk po určitém čase nezvykl a nevrátil se. Plašič myší je vybaven unikátním magnetickým držákem, díky kterému lze odpuzovač myší uchytit na téměř každý povrch.

Mys-krysa-potkan


Jaké má odpuzovač myší výhody?

✓ Bezpečnost zařízení - zařízení a jeho ultrazvukové signály jsou bezpečné jak pro člověka, tak pro domácí i hospodářská zvířata.

✓ Ohleduplnost k životnímu prostředí - odpuzovač myší ke své funkci nevyužívá žádných jedů ani jiných chemických látek. Ultrazvukový odpuzovač myší ke své funkci využívá pouze napájení elektrické sítě, nebo lze využít plašič myší na baterie.

✓ Nepřetržitá ochrana - plašič myší funguje 24/7 v nepřetržitém provozu. Nejen, že Vás zbaví nechtěných návštěvníků, navíc se postará o to, aby se k Vám již hlodavci nikdy nevrátili.

odpuzovac-mysi-do-textu

Ultrazvukový odpuzovač je šetrný a humánní způsob, jak se hlodavců nejen  zbavit, ale zabezpečit, aby se k Vám již nevraceli. Odpuzovač myší je investicí, která Vám bude sloužit řadu let, přičemž jej lze flexibilně využít u Vás doma, v okolí zahrady, či na chalupě. Řekněte sbohem hlodavcům a pořiďte si i vy ultrazvukový odpuzovač myší!

 SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY