Ohradníkové sítě KERBL PREMIUM

kerbl_logoPokud jste někdy přemýšleli o tom, jak nejlépe ochránit svůj chov, pravděpodobně víte, že volba správné ohradníkové sítě je klíčová. Ale jak si vybrat tu správnou, která splní všechny Vaše požadavky? Zde přichází na scénu ohradníkové sítě KERBL PREMIUM, které se rychle staly synonymem pro kvalitu, spolehlivost a maximální bezpečnost. Přečtěte si více a objevte, proč právě tyto sítě představují to nejlepší řešení na trhu.

ohradnikove-site-kerbl-premium_uvod

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Ohradníkové sítě KERBL PREMIUM jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, což zaručuje nejen jejich dlouhou životnost, ale také odolnost v těch nejnáročnějších podmínkách. Tyčky ze sklolaminátu jsou mimořádně robustní a odolávají prohýbání, což zajišťuje stabilní a pevnou konstrukci. Oka s velmi pevným spojem a dvojitý pozinkovaný hrot poskytují maximální stabilitu, kterou ocení každý chovatel.

Inspirujte se naším výběrem:

Inovativní technologie pro maximální ochranu

Jedním z hlavních důvodů, proč jsou sítě KERBL PREMIUM tak oblíbené, je jejich inovativní technologie, která zajišťuje odolnost proti poškození UV zářením. Díky tomu si sítě udržují svou funkčnost a vzhled po dlouhou dobu, a to i při vystavení slunci a dalším povětrnostním vlivům. To je klíčové pro chovatele, kteří hledají trvalé řešení bez nutnosti časté údržby nebo výměny sítě. 

ohradnikove-site-kerbl-premium_tech

Objevte tu pravou síť KERBL PREMIUM

Sítě KERBL PREMIUM jsou k dispozici ve dvou variantách – vodivé a nevodivé. Každá z těchto možností má své výhody v závislosti na vašich potřebách a preferencích.

Nevodivé sítě: Tyto sítě jsou ideální pro základní ochranu Vašeho chovu. Poskytují spolehlivou fyzickou bariéru, která zamezuje úniku zvířat a chrání Vaše prostory. Jsou perfektní volbou pro chovatele, kteří potřebují jednoduché a účinné řešení.

Vodivé sítě: Pokud hledáte maximální ochranu, vodivé sítě ve spojení se zdrojem elektrické energie (není součástí balení) jsou tou správnou volbou. Tyto sítě poskytují nejen fyzickou bariéru, ale také elektrický impulz, který účinně odradí predátory nebo zabrání zvířatům v pokusu o útěk. Jsou ideální volbou pro zajištění bezpečnosti v jakýchkoli podmínkách. 

ohradnikove-site-kerbl-variants

Proč zvolit ohradníkové sítě KERBL PREMIUM?

✅ Klady

  • Inovativní materiál tyčí z termoplastu a skleněných vláken
  • Mimořádně dobrá stabilita a tuhost
  • Dvojitý pozinkovaný hrot pro zajištění stability
  • Extrémně malá velikost ok ve spodní části sítě
  • Velmi pevně svařené uzlové body
  • Zesílené horní vlákno
  • Odolnost před poškozením UV zářením
  • Prodloužená výška sítě na 122cm
  • Vhodné pro pro slepice, kachny, husy i jehňata

❌ Zápory

  • Zatím jsme žádné nenašli

Sečteno a podtrženo

KERBL PREMIUM ohradníkové sítě nejsou jen dalším produktem na trhu – jsou investicí do bezpečnosti a pohody Vašich zvířat. Díky špičkové kvalitě materiálů, inovativním technologiím a možnosti volby mezi vodivou a nevodivou variantou si můžete být jisti, že Vaše zvířata budou v bezpečí za různých okolností. Ať už jste začínající chovatel nebo profesionál, KERBL PREMIUM Vám nabídne přesně to, co potřebujete pro ochranu svého chovu.


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY